Indien 2025

Välkommen att följa med till Agonda beach

3-12 januari 2025!

Kanske är du som jag och har lite svårt för mörkret och kylan och behöver några veckors upptining och intensivt laddande av d-vitamin för att må riktigt bra. Kombinationen med sol, bad, yoga & meditation är svårslagen.

Du kommer även att få möjlighet till lite äventyr när vi upptäcker den indiska kulturen tillsammans. Indien är "full on, in your face, all the time INTENSIVT" och ja, lite konstigt underbart. Detta blir min åttonde resa till Indien och min fjärde till Agonda. Goa kallas "Indian light" eftersom det finns ett portugisiskt arv här och västerlänningar har turistat hit länge, vilket gör att miljön är mycket mer avslappnad, lätt och tillåtande.

Du kommer att få möjlighet att prova på att laga indisk mat, gå på ayurvediska behandlingar, gå på marknader, besöka tempel, ta dagliga dopp i havet och yoga såklart, massor med olika sorters yoga utlovas.


Testimonials

Några av de som varit med på resorna säger:
"Vilken härlig upplevelse att följa med Marie och Yogami till Agonda, Goa, Indien Så lärorikt med yogapass både med inhemska gurus och Marie. Och allt annat Marie tog oss med på under vistelsen. Sol och bad i Indiska Oceanien, vänskap, upplevelser och mänsklig värme. Stort TACK att jag fick uppleva detta. Härligt minne att bevara i sitt hjärta"  Laila

"Tack för en otrolig resa till Indien! Har varit en underbar resa med yoga, utflykter, god mat, bad och sol. Marie fick verkligen ihop "alla bitarna"! Kommer bära med mig den här länge."  Ingela

" Resan till Agonda Beach med Marie från Yogami kommer jag ha med mig länge i minnet och kunna plocka fram när det, som nu, bara är regn och rusk och man inte har någon energi. Två yogapass om dagen, utflykter, hiskeliga tuktukresor, tempelbesök, matlagningskurs, shopping mm, mm. Härliga möten med nya vänner, god mat och dryck, underbart boende och personal, sol och roliga bad i höga vågor. Kan inte annat än att rekommendera detta till alla som vill uppleva något utöver det vanliga. Stort tack från mig "  Inger

"Marie, tack för ditt engagemang, driv och tålamod. Det har varit en fantastisk mix av aktiviteter och du har hjälpt oss att känna oss trygga och svarat på samma fråga 20 ggr. Tack för allt du visat oss och för att du gav oss möjligheten att upptäcka Indien och oss själva på ett så fint sätt."  Anna

" En resa utöver det vanliga, minnen för livet. En fantastiskt välordnad och härlig resa med yoga, god mat och utflykter. Möjlighet till massage och egentid. En resa för kropp och själ med boende direkt vid stranden. Fina minnen och underbara vänner på köpet"  Maria

"The perfect place to start over and try again. Came home as a new person."  Minna

"Tack Marie för min bästa resa någonsin. Har längtat tillbaka till Indien i över 15 år och denna gången blev det ännu bättre. En perfekt mix av yoga, utflykter, lugn, skratt och möte med olika människor som berikar livet långt efter."  Ulrika

"En resa jag kommer bära med mig hela livet. Perfekt mix av yoga, utflykter och avslappning som gav möjlighet till fina möten med andra människor. Inget hade vare möjligt utan Marie som varmt guidade oss genom allt. Kan inte tacka dig nog Marie!"  Amanda

För att se bilder och filmer från våra resor kan du scrolla här.

Boende

Vi bor på mitt i Agonda på Vintage Beach Resort. Du får ett eget rum med uteplats. Rummen är enkla, men här finns wifi, AC, fläkt i taket, västerländsk toa och dusch med varmvatten. Det är lugnt, skönt och säkert här med mycket trevlig personal.    

Måltider

Det ingår en måltid varje dag. Vi kommer att äta på Vintage samt på olika matställen runt om i Agonda, som Zest och Mandala café. En dag gör vi en Cooking class med Shemi och äter det vi kokat ihop.

Yoga

De flesta dagarna får du möjlighet att yoga två gånger om dagen. Ibland blir det en meditation och en yogaklass. Det blir klasser med mig och klasser på till exempel Sampoorna yoga, Neha yoga vibes & flow och OM Studio Agonda. Här erbjuds en variation av yogastilar, som Hatha, Vinyasa, Alignment och Yin yoga. Du som tar klasser hos mig regelbundet kommer att känna igen dig. Klasserna här är på engelska, men lärarna är väldigt tydliga och visar mycket. De är vana vid att ha en blandning av nybörjare och avancerade yogis som droppar in på deras klasser.

Utflykter

Tempel

Ca 7 km från Chaudi ligger ett fint tempel, Mallikarjun, som är vackert att besöka.

Cola beach

En dag åker vi båt tillsammans till Cola beach. Här mediterar vi samt går till härliga Little Cove.

Marknader

Om du vill lämna yogabubblan och se lite mer av "riktiga" Indien kan du följa med till Margao och gå på MMC New Market. På lördagar finns det även en marknad i Chaudi, som ligger ca 20 min bort. Den marknaden är fylld av kryddor, frukt och grönsaker.

Vad ingår?

 • 11 nätters boende på Vintage Beach Resort 3-12 januari 2025. Du behöver vara på plats den 3 januari kl 10. Hemresan blir den 13 januari. Utcheckning är kl 11.
 • En måltid/dag
 • Två yogaklasser alt. en meditation/dag
 • Möjlighet att följa med på utflykter, som att gå på marknader i Chaudi och Margao samt besöka templet Mallikarjun. Vid alla utflykter tillkommer kostnader.
 • Cooking class med Shemi, som du ser på bilden tillsammans med sin brorson.
 • En träff den 17 november kl 9.30-12.30. Då yogar vi tillsammans samt går igenom allt som behövs inför resan, som packning, vaccinering och visum (görs max 21 dagar före avresa och kostar $25).
 • Messengergrupp "Agonda 2025" där du har möjlighet att ställa dina frågor, vi kan drömma om resan tillsammans och senare samla alla bilder vi tar.


Kostnad

 • 10 dagars yogaresa, 3-12 januari 2025: 15000 kr
 • OBS! Flyg ingår inte.
 • Du behöver flyga dit den 2 januari och hem den 13 januari 2025.
 • Pick-up till/från flygplatsen kostar 2700-3200 Rs/bil.
 • Du betalar anmälningsavgiften direkt och resten av kostnaden kring vår träff den 17 november.

Anmälan

Anmälan görs på 0767730942.

Sista anmälningsdagen är den 27 oktober.

När du har betalat in din anmälningsavgift på 2000 kr till mitt bankgiro har du bokat din plats: YOGAMI 331-8979.
OBS! Anmälningsavgiften återbetalas ej!

Varmt välkommen!