Yoga & reiki

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta, stress, ångest samt fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle.

Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder “universell” och ki, som betyder “livsenergi” och motsvaras av kinesiskans chi och prana i Indien. Universell livsenergi syftar på den högsta kända energinivån, som sedan delas upp i “lägre” energinivåer i olika sammanhang, som till exempel den energi man arbetar med i Tai Chi.

Reiki arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar “må-bra-hormoner” i kroppen som till exempel oxytocin, dels genom kroppens subtila energisystem på samma sätt som exempelvis akupunktur och akupressur.

Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Därför behandlar man ofta hela kroppen, även om man har besvär som upplevs som begränsat till ett visst ställe. Reiki är godkänt som friskvård av Skatteverket. Texten kommer från Reikiförbundets hemsida.


Här erbjuds du att komma på yin yoga tillsammans med reiki. 

Marie guidar dig i mjuk yin yoga medan Johanna och Maria kommer runt och ger reiki.

Tid: 20/9, 18/10, 22/11 & 6/12 kl 17-19
Pris: 375 kr/gång


Inga förkunskaper krävs mer än att du ska kunna ta dig upp och ner på mattan.
Boka din plats på 0767730942.

Avbokar du mindre än 24 timmar innan debiteras du halva beloppet.


Välkommen!
Johanna, Maria & Marie