Indien 2024

Välkommen att följa med till Agonda beach

4-13 januari 2024! (fullbokad)

Kanske är du som jag och har lite svårt för mörkret och kylan och behöver några veckors upptining och intensivt laddande av d-vitamin för att må riktigt bra. Kombinationen med sol, bad, yoga & meditation är svårslagen.

Du kommer även att få möjlighet till lite äventyr när vi upptäcker den indiska kulturen tillsammans. Indien är "full on, in your face, all the time INTENSIVT" och ja, lite konstigt underbart. Detta blir min sjunde resa till Indien och min tredje till Agonda. Goa kallas "Indian light" eftersom det finns ett portugisiskt arv här och västerlänningar har turistat hit länge, vilket gör att miljön är mycket mer avslappnad, lätt och tillåtande.

Du kommer att få möjlighet att prova på att laga indisk mat, gå på ayurvediska behandlingar, gå på marknader, besöka tempel, ta dagliga dopp i havet och yoga såklart, massor med olika sorters yoga utlovas.

Testimonials

Några av de som var med på resan i januari 2023 säger:

"Tack för en otrolig resa till Indien! Har varit en underbar resa med yoga, utflykter, god mat, bad och sol. Marie fick verkligen ihop "alla bitarna"! Kommer bära med mig den här länge."  Ingela

"Marie, tack för ditt engagemang, driv och tålamod. Det har varit en fantastisk mix av aktiviteter och du har hjälpt oss att känna oss trygga och svarat på samma fråga 20 ggr. Tack för allt du visat oss och för att du gav oss möjligheten att upptäcka Indien och oss själva på ett så fint sätt."  Anna

"The perfect place to start over and try again. Came home as a new person."  Minna

"Tack Marie för min bästa resa någonsin. Har längtat tillbaka till Indien i över 15 år och denna gången blev det ännu bättre. En perfekt mix av yoga, utflykter, lugn, skratt och möte med olika människor som berikar livet långt efter."  Ulrika

"En resa jag kommer bära med mig hela livet. Perfekt mix av yoga, utflykter och avslappning som gav möjlighet till fina möten med andra människor. Inget hade vare möjligt utan Marie som varmt guidade oss genom allt. Kan inte tacka dig nog Marie!"  Amanda

För att se bilder och filmer från vår resa kan du scrolla här.

Boende

Vi bor på Simrose, som ligger nära kyrkan precis på mitten av stranden. Du kan välja att ha ett eget rum eller dela. Delar du så finns det rum med twin beds. Här finns air con, fläkt i taket, safetylåda, myggnät, västerländsk toa och dusch med varmvatten samt en liten uteplats. Det är lugnt, skönt och säkert här med mycket trevlig personal.    

Måltider

Wifi funkar fint på Simrose och maten är god. Det ingår en måltid varje dag, antingen lunch eller middag. Vi kommer att äta på Simrose samt gå på olika matställen runt om i Agonda, som Zest och Mandala café, eller på andra platser när vi är ute på äventyr. Ibland blir det en sen lunch och ibland en middag. En dag gör vi en Cooking class och äter det vi kokat ihop.

Yoga

De flesta dagarna får du möjlighet att yoga två gånger om dagen. Ibland blir det en meditation och en yogaklass. Det blir klasser med mig och klasser på till exempel Sampoorna yoga, Neha yoga vibes & flow och OM Studio Agonda. Här erbjuds en variation av yogastilar, som Hatha, Vinyasa, Alignment och Yin yoga. Du som tar klasser hos mig regelbundet kommer att känna igen dig. Klasserna här är på engelska, men lärarna är väldigt tydliga och visar mycket. De är vana vid att ha en blandning av nybörjare och avancerade yogis som droppar in på deras klasser.

Utflykter

Tempel

Ca 7 km från Chaudi ligger ett fint tempel, Mallikarjun, som är vackert att besöka.

Marknader

Om du vill lämna yogabubblan och se lite mer av "riktiga" Indien kan du följa med till Margao och gå på MMC New Market. På lördagar finns det även en marknad i Chaudi, som ligger ca 20 min bort. Den marknaden är fylld av kryddor, frukt och grönsaker.

Palolem

En dag åker vi tillsammans till Palolem. Här äter vi lunch, shoppar och njuter av stranden.

Vad ingår?

 • 11 nätters boende på Simrose 4-14 januari 2024. Incheckning den 4 januari vid ankomst och utcheckning den 14 januari senast kl 11.
 • En måltid/dag
 • Två yogaklasser alt. en meditation/dag
 • Möjlighet att följa med på utflykter, som att gå på marknader i Chaudi och Margao, besöka templet Mallikarjun och åka ut med båt för att se delfiner vid soluppgången. Vid alla utflykter tillkommer kostnader.
 • Cooking class
 • En träff den 19 november kl 9.30-12.30. Då yogar vi tillsammans samt går igenom allt som behövs inför resan, som packning, vaccinering och visum (görs max 21 dagar före avresa och kostar $25).
 • Messengergrupp "Agonda 2024" där du har möjlighet att ställa dina frågor, vi kan drömma om resan tillsammans och senare samla alla bilder vi tar.

Kostnad

 • 10 dagars yogaresa, 4-13 januari 2024: 12000 kr
 • Enkelrumstillägg: 3000 kr
 • OBS! Flyg ingår inte.
 • Du behöver flyga dit den 3 januari och hem den 14 januari 2024.
 • Pick-up till/från flygplatsen kostar 2700-3200 Rs/bil.
 • Du betalar anmälningsavgiften direkt och resten av kostnaden kring vår träff den 19 november.

Anmälan

Anmälan görs på 0767730942.

När du har betalat in din anmälningsavgift på 2000 kr till mitt bankgiro har du bokat din plats: YOGAMI 331-8979.
OBS! Anmälningsavgiften återbetalas ej!

Varmt välkommen!