Clean Eating - mat som medicin

Lär dig mer om antiinflammatorisk kost, fördelarna med det och hur vi kan bibehålla en god hälsa.  


En guidad tur genom E-nummerdjungeln, sockrets vara eller icke vara och varför spannmål samt mjölkprodukter är en stor utmaning för våra kroppar att hantera.


Du får med dig tips och idéer för fortsatt eget arbete samt tillgång till Power Point-presentationen.


Du bjuds även på te och en buffé av godbitar.

Lördag 8 maj kl 14-15.30


Plats: Yogami


Pris: 550 kr


Anmäl dig till Marie på 0767-730942


Välkommen!


Föreläsare: Andreea Stiuca

Andreea driver eko-LOGISKT konceptcafé & vänner i Falkenberg. 

Såhär skriver Andreea på sin hemsida: Tanken och önskan om en bättre värld finns inom oss alla. Genom konsumentkraft kan vi tillsammans förbättra förutsättningarna för en bättre marknad.

Min övertygelse bygger på alla små enkla medel såsom att vår företagsbil är miljömärkt, att vi använt oss av färg, inredning och trycksaker som också är miljömärkta och att den privata livsstilen går hand i hand med vår filosofi.
Som drivkraft för företaget har jag en tanke, idé och filosofi om att tillsammans med andra skapa en tryggare och en mer rättvis värld. Jag drivs av min övertygelse och smittar gärna av mig av min positiva attityd till min omgvining.

Mina grundande år i hotell- och restaurangbranschen har berett mina kunskaper inom service och bemötande och mina år som gymnasielärare har gett mig en bredare kunskap om behovet av en samhällellig förändring.

Att förnyas är att ständigt vara i rörelse och vara en del av vad som pågår och mitt matintresse i kombination med träning och hälsotänk har lett till en kostrådgivarutbildning samt en satsning på ett hälsocafé. Najs, om jag får säga det själv.

Välkommen in i butikscaféet & botanisera runt eller mys med en brafika!
Ljus, värme & kärlek
Andreea