Bali 2024

Välkommen att följa med till Bali
19-28 maj 2024! (fullbokad)

Vi kommer att bo i Ubud. Här finns det ett stort utbud av härlig yoga, kultur, vackra tempel och risodlingar.

Du kommer att få möjlighet att uppleva Balis läkande energi, besöka tempel, prova olika slags yoga med yogalärare från hela världen, laga balinesisk mat, se risterrasser, bada i både hav och pool och ta behandlingar. Här finns spännande balinesiska healers och ett stort utbud av behandlingstekniker från hela världen.

Bali är magiskt! Du fylls på, inspireras och läker på precis det sätt du behöver.

Boende

Vi bor på Nick´s pension i Ubud. Det ligger mitt i Ubud, så vi har gångavstånd till det vi vill göra. Det finns en lite gömd ingång mot Jalan Monkey Forest, som gör det smidigt när vi ska åt ena hållet och sedan finns den stora ingången mot Jalan Bisma. Du kan välja att dela rum eller bo själv. Delar du så finns det twin beds. Det finns balkong, myggnät, safety box, air con, kylskåp och bra wifi. De städar rummen varje dag och dricksvatten ingår. Adapter behövs inte.

Måltider

Frukost eller brunch ingår varje dag. För det mesta äter vi på Nick´s Pension. Där finns 12 olika alternativ på frukostar, allt från det traditionella Nasi Goreng och Mie Goreng till pannkakor eller rostat bröd. Vi kommer även att äta på ställen som Bali Buda, Yellow Flower cafe, Genius Café och Muz Kitchen. En förmiddag kommer vi att gå en cooking class. Då tar de med oss på en morgonmarknad för att handla och sedan får vi lära oss att laga balinesisk mat.


Yoga

Tidigt på morgonen blir det yoga med mig vid poolen, förutom när vi är iväg på utflykt. På eftermiddag/kväll går vi på studio. I Ubud kommer vi att gå till Yoga barn, Radiantly Alive, Intuitive Flow, Alchemy Yoga Center och Nalanda Yoga. När vi är i Sanur passar vi på att besöka Power of Now Oasis och när vi är i Uluwatu går vi till Yoga searcher. Ta med en egen yogamatta för vår yoga tillsammans. När vi är på studio kan vi låna mattor, bolster, band och block.

Utflykter

Stranden

Vi passar på att åka till stranden under två hela dagar. En dag hänger vi i Sanur och en dag åker vi till Uluwatu.

Risterrasser

Det finns fina risodlingar kring Ubud. Vi kommer att göra vandringar där, men en tidig morgon åker vi till risterrasserna i Tegallalang.

Tempel

På magiska Pura Tirta Empul finns det möjlighet att göra en reningsceremoni där du för det heliga vattnet över huvudet tre gånger, släpper gammalt och önskar in nytt.

Vad ingår?

 • 11 nätters boende på Nick´s Pension i Ubud. Incheckning den 18 maj tidigast kl 14. Utcheckning den 29 maj senast kl 11.30.
 • Frukost eller brunch varje dag
 • Två yogaklasser alt. en meditation/dag
 • Möjlighet att följa med på utflykter, som att gå i Ubud Monkey Forest bland apor och tempel, meditera vid Tegallalangs risterrasser, hänga på stränderna Padang Padang, Pandawa och Sanur, besöka tempel samt vandra kring Ubud. Vid alla utflykter tillkommer kostnader.
 • Cooking class
 • En träff den 18 februari kl 9.30-12.30. Då yogar vi tillsammans samt går igenom allt inför resan, som packning, vaccinering, visum (görs två veckor före resa) och tullblankett (fylls i max 2 dagar före resa). Här kan du läsa mer om in-och utresebestämmelser. Ny bestämmelse har kommit om att betala Tourist Levy. Läs mer här
 • Messengergrupp "Bali 2024" där du har möjlighet att ställa dina frågor, vi kan drömma om resan tillsammans och senare samla alla bilder vi tar.

Kostnad

 • 10 dagars yogaretreat, 19-28 maj 2024: 13500 kr (11 nätters boende 18-29 maj)
 • Enkelrumstillägg: 2500 kr
 • OBS! Flyg ingår inte
 • Du behöver flyga redan den 17 maj (så att du är framme i Denpasar den 18 maj) och resa hem den 29 maj.
 • Pick-up från flygplatsen kostar ca 350 kr/bil.
 • Vid alla utflykter tillkommer kostnader.

Anmälan

Anmälan görs på 0767730942.
Sista anmälningsdagen är den 17 februari.

När du har betalat in din anmälningsavgift på 2000 kr till mitt bankgiro har du bokat din plats: YOGAMI 331-8979.

Varmt välkommen till detta magiska äventyr!